Kail
Организатор
Проверенный
Организатор
- Регистрация
- 09.04.2020
- Сообщения
- 353 752
- Реакции
- 32 682
- Монеты
- 1 191
- Оплачено
- 0
- Баллы
- 0
- #SkladchinaVip
- #1
Современные многоярусные арт-торты [torterialviv]
- Ссылка на картинку
На Мк зробимо 2 торти: перший - 2-поверховий «Балерина на кулі» на гравітаційній конструкції, другий 4-поверховий фешн-торт з поєднанням поверхів різних форм.
Смаки тортів:
- Манго-апельсин
- Трюфельний
Теоретичний матеріал:
-детальний розбір конструкцій для тортів (класична, гравітаційна, для поєднання різних форм поверхів)
-детальний розбір стабільного ганашу для покриття (на білому і чорному шоколаді)
-нюанси доставки тортів (виключно з власного досвіду доставки масштабних тортів)
Практика:
-Приготування тортів (бісквіти/крема/начинки/ганаші для покриття; усі рецептурники і список усього необхідного ви отримаєте за тиждень до мк)
-Збірка тортів
-вирівнюння тортів з кутами 90‘
-поєднання різних форм поверхів (торт-куля, циліндр + циліндр зрізаний, квадратний)
Техніки декору:
-3D скульптурання з шоколаду
-скульптурування поверха
-вафельне скульптурування
-рисова флористика
-молекулярний бісквіт
-текстури: фольгована, бетон, камінь, бархат
-вафельні волони
-декор з шоколаду
Акцент на Мк саме на техніках декору
Будемо детально пропацьовувати усі техніки. Ці техніки декору ви запросто зможете використовувати і в будь-яких інших тортах (весільні, на дні народження і тд)
Смаки тортів:
- Манго-апельсин
- Трюфельний
Теоретичний матеріал:
-детальний розбір конструкцій для тортів (класична, гравітаційна, для поєднання різних форм поверхів)
-детальний розбір стабільного ганашу для покриття (на білому і чорному шоколаді)
-нюанси доставки тортів (виключно з власного досвіду доставки масштабних тортів)
Практика:
-Приготування тортів (бісквіти/крема/начинки/ганаші для покриття; усі рецептурники і список усього необхідного ви отримаєте за тиждень до мк)
-Збірка тортів
-вирівнюння тортів з кутами 90‘
-поєднання різних форм поверхів (торт-куля, циліндр + циліндр зрізаний, квадратний)
Техніки декору:
-3D скульптурання з шоколаду
-скульптурування поверха
-вафельне скульптурування
-рисова флористика
-молекулярний бісквіт
-текстури: фольгована, бетон, камінь, бархат
-вафельні волони
-декор з шоколаду
Акцент на Мк саме на техніках декору
Будемо детально пропацьовувати усі техніки. Ці техніки декору ви запросто зможете використовувати і в будь-яких інших тортах (весільні, на дні народження і тд)
Зарегистрируйтесь
, чтобы посмотреть скрытый авторский контент.