Скачать [Perig School] Макарон [Евгения Периг]

  • Складчина создана: Дата начала
Информация
Цена: 400 РУБ
Организатор: Kail Kail
Список участников
  • 1.
    Sve-ta
  • 2.
    HelgaHe
  • 3.
    jackjack
  • 4.
    Оксана С
  • 5.
    vladakarpenko
  • 6.
  • 7.
    Mariia2099
  • 8.
    Елена1234567890
  • 9.
Ссылки для скачивания Как распаковать архив?
Kail
Kail
Организатор
Проверенный
Организатор
Регистрация
09.04.2020
Сообщения
346 201
Реакции
30 719
Монеты
1 191
Оплачено
0
Баллы
0
  • #SkladchinaVip
  • #1
[Perig School] Макарон [Евгения Периг]
Ссылка на картинку
Курс включає відеоуроки з деталізованим процесом приготування кришечок, начинок, збірки та декорування макарон.

ТЕОРЕТИЧНІ УРОКИ:

1. Урок «Найпоширеніші помилки при приготуванні макарон»
2. Урок по ціноутворенню — розберемо на прикладі кількох ганашів, собівартість, націнку
3. Урок про зберігання кришечок, начинок та готових виробів

МЕРЕНГА (pdf файл + відео) :
1. Макарон на італійській мерензі із пониженим вмістом цукру.
2. Макарон на французькій мерензі із пониженим вмістом цукру.
3. Макарон на французькій мерензі на альбуміні із пониженим вмістом цукру.

ТОПОВІ 14 ГАНАШІВ СЕРЕД ЗАМОВНИКІВ (pdf файл + відео):
— карамельний чизкейк
— полунично-бананове смузі з грейпфрутовим смузі
— Ферреро Роше
— Орео
— манго-маракуя
— тірамісу
— полуничний мілкшейк
— карамельне яблуко
— морквяний пиріжок
— лаванда-чорниця
— пряне латте
— Марія Антуанетта (з додаванням чорного чаю з бергамотом)
— вишня в шоколаді
— чорничний йогурт

БОНУС: 30 додаткових ганашів у PDF-форматі
1. Арахісове печиво
2. Морквяний пиріг
3. Кава-бейліс
4. Глінтвейн
5. Малина
6. Чорничний йогурт
7. Манго
8. Манго-маракуя
9. Екзотик
10. Лимонний пиріг
11. Полуничний йогурт
12. Полунично-банановий смузі
13. Фісташка-абрикос
14. Збитий фісташковий ганаш
15. Смородина-м‘ята
16. Кокос
17. Вишня в шоколаді
18. Лаванда-чорниця
19. Солена карамель
20. Фундук-маракуя
21. Кокос-ананас
22. Полуниця-лайм-ром
23. Снікерс
24. Фундук
25. Дорблю-горіх
26. Ром-лайм
27. Журавлина-Куантро
28. Пряна обліпиха
29. Запечений гарбуз
30. Запечене яблуко-карамель

ДЕКОРИ ДЛЯ МАКАРОН:
— печиво (міні сінабони, рогалики, печенюшки)
— 2 види маршмелоу;
— чизкейк кавовий;
— шоколадні декори.
 
Зарегистрируйтесь , чтобы посмотреть скрытый авторский контент.
Поиск по тегу:
Теги
perig school ганаш евгения периг крышечки макарон макарон
Похожие складчины
Kail
Ответы
0
Просмотры
408
Kail
Kail
Kail
Ответы
0
Просмотры
424
Kail
Kail
Kail
Ответы
0
Просмотры
231
Kail
Kail
Kail
Ответы
0
Просмотры
459
Kail
Kail
Kail
Ответы
0
Просмотры
335
Kail
Kail
Показать больше складчин

Войдите или зарегистрируйтесь для участия в складчине

Вы должны быть авторизованны для просмотра и оценки материала

Создать аккаунт

Создать учетную запись займет не больше минуты!

Войти

Уже зарегистрированы? Просто войдите.